Esports
Foto: Club Bàsquet Baix Gaià
23 d'octubre del 2018
Els equips femenins del CB Baix Gaià es queden a un pas del ple de victòries
El Mini-Femení i el Cadet B són líders destacats dels seus grups amb tres victòries i cap derrota mentre que el Pre-Infantil A assalta la segona posició
El CB Baix Gaià ha viscut un cap de setmana força llaminer pel que fa als representants femenins, sumant quatre victòries de cinc possibles tenint en compte que el Pre-Infantil B i l’equip Sub25 descansaven. L’únic que no ha estat capaç de sumar el triomf ha estat el Cadet A, que ha perdut davant l’AB Vendrell per 19 a 78.

En l’altre costat de la balança tenim la resta d’equips. El Mini Femení precisament va vèncer l’equip de la capital del Baix Penedès per 68 a 18 i es consolida com a líder de la seva categoria amb tres victòries de tres possibles.

Les que també lideren el seu grup són les noies del Cadet B, que es van imposar al CB Calafell per 56-50. Per la seva part, el Pre-Infantil A assalta la segona posició després de vèncer el Manyanet Reus per 41 a 40. L’altre representant femení, l’Infantil, va derrotar el mateix rival per 56 a 41.

Pel que fa als equips masculins, el CB Baix Gaià només ha aconseguit dues victòries de sis possibles. Les bones notícies les han protagonitzat el Mini Masculí i el Junior. Els primers han assaltat la pista del CB Valls per 2 a 52 i es mantenen primers amb dues victòries i cap derrota, mentre que els segons s’han imposat al Bàsquet Teresianes per 54 a 58.

D’altra banda, els dos Infantils i els dos Cadets han caigut en els seus respectius compromisos. L’Infantil Torre Clima Slu ha perdut contra l’AE Claret per 72 a 69; l’Infantil Bar Sport ha fet el mateix a la pista del CB La Selva per 55-30.

En la categoria Cadet, el Pinturas Clarà ha caigut davant el TGN Bàsquet per 59 a 53, mentre que el Cadet Casasús ha perdut contra el Bàsquet Teresianes per 69 a 18.
Social
Et recomanem
Cicle drets humans: cultura i religió
22 de març a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Concert d'Altafujazz amb "Lluís Capdevila & Petros Klampanis"
23 de març a les 20:30h. a la pallissa de l’Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Teatre amb "Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?"
24 de març a les 17:30h. a la sala d’actes de l'Institut
Entrada gratuïta
La capsa dels contes amb "El dragonet pàrrac"
26 de març a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla