Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
23 d'octubre del 2018
Els Atletes d’Altafulla augmenten el seu avantatge al capdavant de la Lliga Trail TGN Nord
Els altafullencs són els líders destacats de la classificació per equips abans d’afrontar la Cursa de Tardor del pròxim dijous 1 de novembre a Altafulla
Els Atletes d’Altafulla caminen amb pas ferm cap al títol de la classificació per equips de la Lliga Trail TGN Nord després de completar una destacada actuació col•lectiva a la Cursa Trail Serra de Montsant.

Com va sent habitual en les últimes proves, els altafullencs han rebut el premi a l’equip amb més corredors. En total, han estat catorze els atletes que han format part de la catorzena cursa de la competició.

Laura Pallejà, Marta Ramos, Núria Pagès, Arantxa Abillar i Sara Garcia Velado han estat les atletes femenines del grup. Els atletes masculins han estat Marc Llebaria, Sergio Planas, Ricard Garcia, Titus Güell, Jordi Sedó, Francesc López, Ricard Serramia i Gabriel Muñoz.

El gran nombre de corredors i els resultats obtinguts consoliden els Atletes d’Altafulla al capdavant de la classificació per equips i fins i tot li permet augmentar el seu avantatge respecte CE Trail Tàrraco, el Filirun i els Atletes del Baix Gaià. Així ho ha reconegut als micròfons de Baix Gaià Esports el responsable de la secció Trail, Miquel Sánchez, qui s’ha mostrat satisfet per l’elevada participació de l’equip.

La següent prova de la Lliga Trail TGN Nord serà la Cursa de Tardor, que tindrà lloc el pròxim dijous 1 de novembre a Altafulla. Els Atletes estaran més motivats que mai per realitzar un bon paper a casa i fer un pas gairebé definitiu per aconseguir el campionat.

Pel que fa a la Cursa de Tardor, l’entitat organitza una jornada de reconeixement del recorregut de la prova el pròxim dissabte 27 d’octubre a les 9 del matí. La sortida tindrà lloc a la rotonda de davant el Castell.
Miquel Sánchez, membre dels Atletes Altafulla
Miquel Sánchez, membre dels Atletes Altafulla
Social
Et recomanem
Cicle drets humans: cultura i religió
22 de març a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Concert d'Altafujazz amb "Lluís Capdevila & Petros Klampanis"
23 de març a les 20:30h. a la pallissa de l’Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Teatre amb "Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?"
24 de març a les 17:30h. a la sala d’actes de l'Institut
Entrada gratuïta
La capsa dels contes amb "El dragonet pàrrac"
26 de març a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla