Esports
Foto: Nàstic
22 d'octubre del 2018
El Nàstic cau per la mínima a l’Anxo Carro i el Consell d’Administració destituirà a José Gordillo
L’entrenador andalús deixarà de ser l’entrenador del primer equip després de sumar 6 punts de 30 possibles i acabar la jornada com el fanalet vermell de la categoria
El Nàstic de Tarragona ha caigut per la mínima contra el Lugo en el partit corresponent a la desena jornada de LaLiga123, el mateix nombre de jornades que ha durat José Antonio Gordillo com a màxim responsable de la banqueta del conjunt tarragoní. El gol de Carlos Pita a tres minuts per arribar al descans ha servit perquè l’equip gallec derrotés el Nàstic i sentenciés a l’entrenador andalús.

El president del Club Gimnàstic, Josep Maria Andreu, ha anunciat després del partit que el Consell d’Administració es reunirà aquesta tarda per tractat la situació de l’equip. Tot plegat es resoldrà amb la destitució de Gordillo després que l’equip només hagi aconseguit 6 punts de 30 possibles i acabi la jornada com el fanalet vermell de la categoria.

D’aquesta manera, Gordillo posarà punt final a la seva curta etapa com a entrenador del Nàstic. El nom que sona amb més força per fer-se amb les regnes de la banqueta és Enrique Martín Monreal, exentrenador de l’Albacete i l’Osasuna, amb el qual va aconseguir l’ascens a Primera Divisió en la temporada 2015-16.
Social
Et recomanem
Concert d'Arpes
17 de novembre a les 12:00h. al Museu
Organitza: Associació d'Arpistes d'Altafulla
VII Jornada de Novel·la Negra
17 de novembre a les 19:30h. a la nova Biblioteca
Amb la participació de l'escriptora Marta Sanz
VII Cross del Roquissar
18 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XV Baixada de Trastos
18 de novembre a les 11:00h. des de l'Ermita
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla