15 d'octubre del 2018
El Sènior Femení del CE Altafulla debuta amb victòria al camp del CF Cunit
L’equip de Chus Martín i Marc Pérez encara té pendent disputar el partit de la primera jornada contra l’Atlètic Valls
El Sènior Femení del CE Altafulla s’ha estrenat amb una gran victòria davant el CF Cunit en el partit corresponent a la segona jornada de lliga de la categoria Femení 7 Tarragona que s’ha disputat aquest diumenge. Cal recordar que el duel de la primera jornada davant l’Atlètic Valls es va ajornar pel problema amb la tramitació de les fitxes i ambdós equips estan pendents que s’assigni una nova data.

Pel que fa al duel, les altafullenques afrontaven el xoc amb moltes baixes i només vuit jugadores. La pluja ha condicionat el terreny de joc, però ni una cosa ni l’altra han evitat que poguessin extreure un bon resultat de la comarca del Baix Penedès.

Andrea Ruiz ha l’encarregada d’obrir la llauna en el minut 8. Poc després, en el 17’, Elsa Gutiérrez ha fet el 0 a 2 amb el qual s’ha arribat al descans. A la represa, Laia Gutiérrez i la mateixa Elsa han sentenciat el partit amb el tercer i quart gol de l’equip groc-i-negre.

La victòria deixa l’equip de Chus Martín i Marc Pérez a la cinquena posició amb 3 punts. Per davant té l’Atlètic Bellvei, el FC Tàrraco i el Reus Deportiu amb els mateixos punts i també amb un partit menys. El líder és el CF Icomar, que sí que ha jugat els dos partits i ha aconseguit 4 unitats.

Pel que fa als equips de l’Escola de Futbol, els dos Benjamins han aconseguit la victòria. L’equip A ha guanyat 9 a 2 a l’Escola de Valls, mentre que l’equip B s’ha imposat 0 a 2 a l’Arboç.

En la categoria Aleví, l’Aleví A ha guanyat 6 a 0 al Morell, l’Aleví B ha empatat 4 a 4 davant el Cunit i l’Aleví C ha hagut d’ajornar el seu partit amb el CFB Marc Bartra.

Pel que respecta als Infantils, l’Infantil de Primera Divisió ha perdut 6 a 1 contra l’Escola de Valls, mentre que el de Segona ha vençut 6 a 5 al Catllar.

D’altra banda, el Cadet A ha empatat contra l’Escola de Valls i el Cadet B ha ajornat el seu duel davant el Morell, fet que també ha hagut de fer el Juvenil amb el seu partit contra la Riera.