10 d'octubre del 2018
El CFS El Catllar Atlètic debuta amb un empat a la pista de l’Hospitalet de l’Infant
L’equip de José Valero iguala un 4 a 0 en contra i acaba sumant un punt molt valuós que ha de fer bo la pròxima jornada en la seva estrena com a local
El CFS El Catllar Atlètic va debutar amb un empat a quatre gols a la pista del CD L’Hospitalet de l’Infant en la jornada inaugural del Grup 3 de la Divisió d’Honor.

El conjunt catllarenc va haver d’igualar un 4 a 0 en contra després que el conjunt local realitzés una primera part excepcional i aprofités els tres minuts de desconnexió que va tenir entre el minut 8 i el minut 11. En aquest interval, Albert Martí i Miguel Ángel Perea, en dues ocasions, van situar el 3 a 0 en el marcador amb el qual es va arribar al descans.

A la represa, el mateix Albert Martí va anotar el quart dels de Vandellós i el partit semblava sentenciar. Llavors, però, els del Baix Gaià van mostrar les seves cartes i amb dos gols en el 26’ de Fernando Bueno i Daniel Serrano van entrar novament en el partit. Tres minuts després, Juan Fernando San Isidro va fer el 4 a 3, mentre que Daniel Serrano va establir l’empat definitiu amb un darrer gol en el 37’.

En la segona jornada, el CFS El Catllar Atlètic jugarà el primer partit de local al Pavelló d’Altafulla davant el FS Alforja. El duel es jugarà el pròxim dissabte a les 6 de la tarda.