10 d'agost del 2018
El CE Altafulla cau davant el CE Vendrell per 1 a 2 en el primer amistós de la pretemporada
El següent amistós dels altafullencs tindrà lloc el pròxim dimecres 15 d’agost contra el Juvenil de Preferent de l’Escola Sant Pere i Sant Pau
El CE Altafulla ha perdut contra el CE Vendrell en el primer amistós de la pretemporada per un marcador ajustat d’1 a 2.

Els groc-i-negre han estat els primers en colpejar per mitjà d’Antonio Montserrat, quan només s’havien jugat cinc minuts de partit. Aquest resultat s’ha mantingut fins a la segona part.

El tècnic de l’equip de la capital del Baix Penedès, Nando Cantó, ha aprofitat el temps de descans per introduir Xavi Moreno al terreny de joc. L’exjugador de l’Atlètic Roda de Barà és un dels millors jugadors del planter i ho ha tornat a demostrar amb una dobleta.

El primer dels dos gols ha arribat en el 60’, mentre que quinze minuts més tard ha transformat l’1 a 2 amb el qual ha clos el partit.

Pel que fa a l’Altafulla, en aquest primer partit s’han vist molts jugadors que continuen de la passada temporada. En l’onze inicial han aparegut Óscar Tomàs, Adrià Asencio, Marc Vidal, Chus Martin, Álex Cañas, Eliseo Souto i Antonio Montserrat, mentre que a la banqueta esperava el seu torn Gerard Colomé.

D’altra banda, Gerard Martin, Adrià Marin, Gerard Méndez i Enric López han estat els nous fitxatges que han debutat amb la samarreta groc-i-negre.

El següent amistós del CE Altafulla tindrà lloc el pròxim dimecres 15 d’agost contra el Juvenil de Preferent de l’Escola Sant Pere i Sant Pau. Tres dies després s’enfrontarà el Perelló i el 25 d’agost jugarà el darrer partit de preparació contra l’España Canonja.