Esports
Foto: CE Altafulla
14 de juny del 2018
L’incendi al Roquissar provoca greus afectacions a la gespa de l’Estadi Municipal Joan Pijuan
El CE Altafulla ja ha traslladat la incidència a l’Ajuntament i la regidoria d’Esport buscarà la millor solució per arreglar els desperfectes
El petit incendi que es va produir el passat diumenge al migdia als terrenys que hi ha darrere del Camp de Futbol, han provocat greus afectacions a una part de la gespa de l’Estadi. El CE Altafulla, entitat que fa ús de les instal•lacions, així ho ha comunicat per mitjà de les xarxes socials.

En el vídeo i les fotografies que ha compartit l’entitat, es poden apreciar les cremades que ha patit part de la gespa que es troba a prop d’on es va produir l’incendi. Francesc Julià, president del CE Altafulla, ha explicat als micròfons d’aquesta casa que “la zona està en un estat molt lamentable i que és un dany molt difícil de reparar”.

El club ja ha traslladat la incidència a l’Ajuntament, que estudiarà les actuacions que es poden realitzar com així ha explicat el regidor d’Esport i Activitat Física, Jaume Sánchez. L’edil també ha dit que des de la regidoria han requerit els serveis de l’empresa que va posar la gespa perquè avaluïn els danys i les possibles solucions.

El CE Altafulla es troba immers en l’Altafulla Summer Trophy, que clourà el pròxim 22 de juny amb el torneig de la categoria Pre Benjamí. Tot seguit acollirà el Campus d’Estiu i el Campus de Tecnificació Alberto Benito.
Francesc Julià, president del CE Altafulla
Jaume Sánchez, regidor d'Activitat Física i Esport
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "Tres anuncios en las afueras"
14 de desembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Propostes i iniciatives de les entitats locals
Consulta les activitats a altafulla.cat
Presentació dels equips del CE Altafulla
15 de desembre a les 16:00h. a l'Estadi Municipal
Organitza: Centre d'Esports Altafulla
Representació de l'obra "Toc toc"
15 de desembre a les 21:30h. a La Violeta
Entrades a l'Oficina de Turisme, altafulla.cat i Infotactile