22 de maig del 2018
El CFS Torredembarra es queda a un pas de l’ascens a Tercera Divisió
L’equip torrenc acaba com el millor tercer dels tres grups de Divisió d’Honor i esperarà un possible ascens compensat per pujar de categoria
El CFS Torredembarra i el CFS El Catllar Atlètic no han pogut assolir l’ascens directe a Tercera Divisió després d’una última jornada d’infart. Els torrencs, que han fet els deures assaltant la pista de l’Amposta, han vist com el Salou ha derrotat el conjunt catllarenc per fer-se amb la segona posició i l’ascens de categoria.

El Torredembarra ha estat el primer a jugar durant la jornada sabatina. El seu inici de partit ha estat autoritari, demostrant qui es jugava les garrofes sobre el parquet. Manuel Melgar en el 7’, Abel Casanovas en el 15’ i Adrián Frutos en el 19’ han situat el 0 a 3 amb el qual s’ha arribat al descans. A la represa, Jeroni Rañé ha ampliat la diferència amb el quart gol.

Els locals han escurçat la diferència immediatament amb dos gols seguits de Gerard Codorniu i Álex Sabaté. Tot seguit, Abel Casanovas ha fet el cinquè dels del Baix Gaià. La resposta de l’Amposta ha arribat un minut després per mitjà de Rubén Sánchez, mentre que a manca de vuit minuts, Gerard Codorniu ha completat el marcador amb el 4 a 5 definitiu.

L’equip d’Emili Pons aconseguia situar-se segon de forma provisional, però havia d’esperar al que succeís en la matinal de diumenge entre el Salou i el Catllar. Els d’Alfredo Polo ja no tenien cap opció d’acabar segons, però cercaven ser el millor tercer dels tres grups.

Els salouencs s’han avançat gràcies Harim Gavilan, però els catllarencs han capgirat el marcador amb els gols de Javier López i Juan Fernando San Isidro. Malauradament, en la segona part les coses han canviat moltíssim. Martín Camacho ha restaurat les taules en el 22’. A partir d’aquí ha començat el festival de Cristian Viudez, que ha estat l’artífex de la victòria i l’ascens del Salou amb quatre gols que han fet que el partit hagi acabat 6 a 2.

D’aquesta manera, el Torredembarra acaba com el millor tercer dels tres grups amb 48 punts i espera amb il•lusió que un hipotètic ascens compensat el porti a Tercera Divisió. Per la seva part, el Catllar acaba quart amb 45 unitats.