24 d'abril del 2018
El Torredembarra CFS cau golejat a Salou i queda distanciat de l’ascens de categoria
La derrota del conjunt torrenc fa que el Catllar Atlètic ascendeixi a la tercera posició i sigui l’alternativa més fiable al Salou
Jornada de canvis al Grup 3 de la Divisió d’Honor de Futbol Sala. El Torredembarra CFS ha perdut a la pista del Salou i s’ha vist relegat a la quarta posició després que el Catllar Atlètic sí que hagi guanyat el seu compromís davant el Vila-rodona.

Els torrencs tenien moltes esperances dipositades en el xoc davant el conjunt de la Costa Daurada per escurçar la diferència classificatòria a un sol punt. El partit va començar de la millor manera possible. Abel Casanovas va marcar el 0 a 1 en el minut cinc. Malauradament, entre el final del primer temps i l’inici del segon, els locals van capgirar el marcador amb els gols de Martin Camacho i Eric Berck.

El mateix Camacho i Cristian Viduez van ampliar la diferència fins al 4 a 1. Els del Baix Gaià van reduir distàncies amb la diana de Xavier Girol, però Rubén Sánchez i Camacho van sentenciar el duel amb el 6 a 2 definitiu.

Per la seva part, el Catllar va golejar per 5 a 2 al Vila-rodona. Juan Fernando San Isidro i Víctor Roca van situar un primer avantatge de 2 a 0. Els de l’Alt Camp, però, van igualar el marcador gràcies a l’encert de David Tomàs Ramos i Marc Valencia en el 34’ i 38’. Per tant, els catllarencs tenien poc marge per reaccionar. Tot i això, en un minut van marcar tres gols, un de Joan Canela i dos de San Isidro i van endur-se la victòria.

Amb tot, el Catllar se situa tercer, a cinc punts del Salou. Mentre que el Torredembarra és quart i està a set de la segona posició. Cal tenir en compte, però, que l’equip de la Costa Daurada ha jugat un partit més i encara ha de descansar.

Dissabte vinent, els catllarencs visiten l’Hospitalet de l’Infant a partir de les 6 de la tarda. Mitja hora després, els torrencs reben el Lleida al Pavelló Sant Jordi.