20 d'abril del 2018
El CFS Altafulla cerca la resurrecció davant el CN Caldes
El conjunt de José Valero intentarà refer-se de la golejada davant el Ripollet amb un bon partit davant el tercer classificat
El CFS Altafulla rep la visita del CN Caldes en el partit corresponent a la 22a jornada de la Divisió d’Honor. Un partit vibrant on les altafullenques esperen aprofitar el seu bon rendiment al Pavelló d’Altafulla per donar la sorpresa i no despenjar-se de la lluita per la quarta posició.

La derrota a la pista del líder en l’anterior jornada va frenar en sec les seves aspiracions. Travessaven pel millor moment de la temporada amb una dinàmica extraordinària de sis partits imbatut, però el Ripollet FS els hi va encaixar una dolorosa derrota per 7 a 0.

No obstant això, l’equip de José Valero pretén refer-se d’aquesta ensopegada quallant un gran partit davant un dels millors equips de la categoria. En el partit de la primera volta ja va posar en problemes al seu rival, tot i que finalment va caure per 4 gols a 3. Una victòria, per cert, li valdria per recuperar la sisena posició perquè la Penya Esplugues descansa aquest cap de setmana.

Per la seva part, el CN Caldes arriba al xoc amb la necessitat imperiosa de sumar els tres punts. Les dues últimes derrotes davant el Ripollet i la Penya Esplugues l’han despenjat de la lluita per l’ascens de categoria. La diferència amb la primera i la segona posició que ocupa l’Estel Vallseca és de set i quatre punts respectivament.

Les altafullenques hauran de vigilar amb la facilitat de cara el gol de Paula Jiménez, Andrea Gomariz i Amara Ortigosa, autores de catorze, divuit i vint gols respectivament.
El partit es disputarà aquest diumenge a les 10 del matí al Pavelló Municipal d’Altafulla.
Diada de Sant Jordi: fira i activitats