15 de gener del 2018
El CE Altafulla desaprofita un avantatge de 2 a 0 i acaba sumant un punt contra el CE Constantí
El conjunt de Luis Rosado va fer una bona primera part però els visitants van ser millors en la segona i els tres punts van estar a punt de marxar de l’Estadi Joan Pijuan
El CE Altafulla no va passar de l’empat contra el Constantí en l’últim partit de la primera volta. Els gols de Pol Inlglès i Tomy Anguita i el bon joc de la primera part van diluir-se i l’equip va acabar patint per sumar 1 punt.

En l’inici del partit els dos conjunts es van mostrar molt de respecte. Cap dels dos tenia la intenció de donar un pas en fals, conscients de la perillositat del rival. En el primer quart d’hora, les ocasions van brillar per la seva absència. Llavors, en una recuperació en la zona de tres quarts, Álex Cañas va assistir Pol Inglès i aquest no va perdonar dins de l’àrea per fer el seu 13è gol de la temporada.

L’1 a 0 va fer que l’Altafulla creixés en el partit i recuperés el seu millor joc, aquell que va demostrar contra l’Arboç, per exemple. Va dominar la possessió de la pilota i això va permetre als seus millors futbolistes combinar i apropar-se a la porteria de Mohamed Lamkaden.

En aquest sentit, cal destacar el paper de Tomy Anguita. Va partir des de l’extrem esquerre però va aparèixer per tota la zona d’atac, combinant i portant la pilota d’una banda a l’altra. El premi a l’excel•lent treball que estava realitzant va arribar al 24’, quan va aprofitar una assistència de cap de Pol Inglès per fer el 2 a 0.

Malauradament, els groc-i-negre van mancar d’ofici per intentar arribar al descans amb l’avantatge de dos gols al marcador. Això ho va aprofitar el Constantí per retallar diferència amb el gol de Fernando Gallana. Els últims minuts de la primera meitat van ser completament del conjunt visitant, que va tenir una ocasió molt clara per fer el 2 a 2.

A la represa es va mantenir el guió del tram final del primer temps i el Constantí va passar per sobre de l’Altafulla. Després de diverses ocasions fallades, els constantinencs van marcar el gol de l’empat a la sortida d’un córner rematat per Sergi Galadran. Llavors semblava que si algú havia de guanyar seria el Constantí, tot i que en els últims minuts els dos equips van atacar. Amb tot, el triomf hagués pogut caure per qualsevol dels dos bàndols.

Jordi Araus, segon entrenador del CE Altafulla, va reconèixer als micròfons d’aquesta casa que “crec que l’empat al final casi el firmem perquè tal i com estava el partit jo veia perillar-lo”. També va dir que l’equip va ser superior en el primer temps, però que el Constantí va ser millor al segon. En aquest sentit, va destacar que “seguim cometent els mateixos errors que anem arrastrant durant tota la temporada” i que l’equip va patir moltíssim sense la pilota.

L’empat fa que l’Altafulla acabi la primera volta com a vuitè classificat amb 24 punts. Així doncs, es queda en terra de ningú: lluny de les places d’ascens i del TOP-5 i també de la zona baixa de la classificació.

En la pròxima jornada, la primera de la segona volta, rebrà al Calafell. El partit es disputarà dissabte a dos quarts de 6 de la tarda a l’Estadi Municipal Joan Pijuan.