Esports
13 de maig del 2016
Una cinquantena de jugadors del CB Altafulla han participat en un torneig a Saragossa
L’entitat reprèn la competició aquest dissabte amb els partits del Cadet Masculí contra la Salle Ploms, i de l’Infantil Femení contra el CB Àguiles
El conjunt Cadet Masculí del CB Altafulla reprèn la competició aquest dissabte a dos quarts de 12 del matí a casa contra la Salle Ploms. També juga l’Infantil Femení, en aquest cas a domicili, a partir d’un quart d’1 a la pista del CB Àguiles.

Els diferents equips de l’entitat van jugar un torneig a Saragossa el passat cap de setmana. Hi van prendre part jugadors de sis equips de l’entitat des de la categoria Benjamí fins la Cadet. Una cinquantena de nens i nenes que entre els diferents clubs participants els anomenaven “la marea groga”. En total hi van prendre part al voltant de 1.500 jugadors de tot l’Estat espanyol.

El torneig fa quinze anys que se celebra, i aquesta ha estat la primera vegada que hi ha participat el CB Altafulla. La presidenta, Assumpta Tomàs, ha valorat molt positivament l’experiència. Ha explicat que “els resultats han estat prou bons”, i ha destacat “la bona convivència i la germanor entre els participants”.

L’entitat groc-i-negra ja treballa també en els preparatius de la nova diada anual, que enguany se celebrarà el proper 4 de juny. La cita coincidirà enguany amb la celebració del seu cinquè aniversari.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Del 16 al 22 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
24 de novembre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Taller naturalista amb les tres R
24 de novembre a les 11:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
Dia Mundial contra la violència de gènere
Dilluns 25 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat