01 de desembre del 2014
Marta Camps, primera a la classificació femenina de la Cursa 10 km de la Mitja Marató de Tarragona
El també atleta atlafullenc David Sánchez va quedar novè a la classificació general
L’altafullenca Marta Camps queda en primera posició a la classificació femenina de la cursa 10 km de la Mitja Marató de Tarragona. L’atleta va acabar el recorregut en un temps de 39 minuts i 59 segons. Ja és el segon any consecutiu que Marta Camps aconsegueix pujar a podi en aquesta cursa.

Els també corredors d’Altafulla Manel López, Luis López, Frank Herencia, Claude Garcia, Ana Maria Yuste i Jordi Romeu també van participar a la cursa 10 km. Per la seva banda, 43 atletes d’Altafulla van competir a la Mitja Marató, quedant David Sánchez Blasco en novena posició a la classificació general amb un temps d'1 hora, 16 minuts i 21 segons.

El corredor Otmane Btaimi, va ser el primer classificat de la Mitja Marató, i Naoufal Erraqui ho ser de la Cursa 10 km.