28 de febrer del 2024
El Sub21 masculí del CB Altafulla – BBG s’imposa al Manyanet Reus ‘B’ en una segona part d’efectivitat (67-46)
Els de Dani Ponce tanquen la primera fase amb el derbi de divendres contra la Torre i dissabte amb la visita a Alcanar
El Sub21 masculí del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha vençut al CB Manyanet Reus ‘B’ en un duel directe de la zona mitjana de la classificació, corresponent a la J17 del Grup 1 de la Segona Territorial. Els altafullencs s’han imposat per 67-46 a un rival que tenen per sobre, si bé ha jugat dos partits més.

L’equip de Dani Ponce ha decidit el partit en la segona part. En la primera, les coses han estat força igualades amb parcials de 15-16 i de 19-12 en el primer i el segon quart, respectivament. El fet d’arribar al descans per davant, ha esperonat els locals, que en el tercer quart han marcat distàncies amb un 17-8. I en el darrer període han certificat el triomf amb un 16-10.

El jugador de l’Altafulla, Jan Camps, ha reconegut les dificultats del partit, i que la primera part els ha servit per elevar el nivell en els dos darrers períodes.

L’Altafulla afronta els dos darrers partits de la primera fase. El divendres, a les 21h, rep al Torredembarra BC en el segon derbi de filials del curs i en què és favorit, ja que s’enfronta al cuer, que ha perdut els catorze partits disputats. És el duel corresponent a la J13, ajornat a finals de gener. I dissabte, a les 18h, visita al penúltim classificat, el CB Alcanar, en l’última jornada.

L’INFANTIL I EL PRE-INFANTIL CONSOLIDEN EL LIDERATGE

Pel que fa a la base masculina, l’Infantil es manté líder amb dues victòries en el mateix nombre de partits després de vèncer a l’Elisabeth de Salou per 35-85. Aquest dissabte, a les 13h, visita al Reus Deportiu en un duel entre el primer i el tercer classificat, tots dos empatats a 4 punts.

I qui també es manté al capdamunt de la taula és el Pre-infantil, que en aquest cas ha sumat la quarta victòria en la segona fase per assolir la xifra de 8 punts. Els groc-i-negre s’han imposat al CB Salou ‘Groc’ per 58-44, un rival directe en la zona alta, abans de descansar aquest cap de setmana.