18 d'octubre del 2021
El Sub21 masculí del CB Altafulla – BBG fa un pas enrere contra el CB Bellvei (52-84)
El 8-22 del segon quart ha estat decisiu per determinar el signe del partit
El CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià ha fet un pas enrere en el camí cap a la primera victòria, que havia traçat en les tres jornades anteriors. Els altafullencs han cedit aquest diumenge al Pavelló d’Altafulla davant el CB Bellvei per 52-84.

Els del Baix Penedès han estat superiors de principi a fi, i sempre han anat per davant en el marcador. Després del 17-23 del primer quart, el 8-22 del segon ha estat decisiu per determinar el signe del partit. En el tercer (13-18) i l’últim quart (14-21), els locals s’han volgut refer, però la llosa era massa gran.

L’entrenador de l’Altafulla, David Ruiz, ha reconegut que la derrota suposa “un toc d’atenció”, si bé no tenia disponible a tots els jugadors.

En l’apartat individual, Jordi Puig i Mateu Opisso han estat els líders de l’atacat de l’Altafulla amb 14 i 12 punts respectivament. Xifres similars a les dels jugadors amb més encert del Bellvei, comandats per Carles Vargas amb 16 punts.

L’equip de David Ruiz continua 8è i avant-penúltim amb 4 punts. Després d’un inici de calendari molt dur, en el qual ha jugat contra rivals de la zona alta, el pròxim dissabte visitarà a un rival directe, el CB Alcover (18.30h).

D’altra banda, el partit entre el Reus Deportiu i el Torredembarra BC ha quedat suspès, i s’haurà de jugar un altre dia.