29 de gener del 2024
El Roda de Berà goleja el Cunit i recupera el lideratge (0-4)
Els rodencs aprofiten l’ensopegada de la Torre als Pallaresos (5-0), i la Riera cau davant el Sant Pere i Sant Pau (3-1)
L’Atlètic Roda de Berà ha recuperat el lideratge del Grup 17 de Tercera Catalana amb la victòria d’aquest diumenge al camp del CF Cunit per 0-4 en la primera jornada de la segona volta. Els rodencs sabien que la derrota del Torredembarra als Pallaresos els donava l’opció de tornar a la primera plaça, i l’han aprofitat, com ha explicat el tècnic Albert Sentís.

Gabriel Casas (5’) ha obert el camí del triomf amb un gol matiner. El segon s’ha fet esperar fins a la segona part, quan Arnau Moya (66’) ha batut al porter local, que casualment comparteix nom i cognom. Sergio Galera (77’) i Carlos Cuerda (85’) han tancat el marcador, quan els arlequinats ja jugaven amb 10 jugadors per l’expulsió de Jordi Safont per doble targeta.

DESFETA INEXPLICABLE DE LA TORRE

Com dèiem, el dia abans la UD Torredembarra havia perdut al camp del Base Pallaresos, i ho va fer amb un contundent 5-0. El duel va quedar decidit en el primer temps amb els gols de Daniel Pérez (4’), Arnau Torres (25’), Eduard Aznar (29’), i Jacint Molina (35’). Ja en el segon acte, Sergi Cerrato (78’) ha completat la maneta, provocant una “derrota molt dura” com l’ha catalogada l’entrenador Jordi Araus.

El tècnic confia que sigui només un accident, i que ja pensen en el següent compromís per refer-se immediatament. La Torre cau a la segona plaça amb 34 punts, mentre que el Roda li pren el lideratge amb 35. El dissabte vinent reben al CF Cunit (16.30h) i el Llorenç (17h), respectivament.

FINAL A LA BONA RATXA DE LA RIERA

L’altre representant de la subcomarca, el CF La Riera, ha vist com l’EF Sant Pere i Sant Pau ha posat punt final a la ratxa de dues victòries en el partit disputat aquest dissabte al barri del nord de Tarragona. Els rierencs, que tenien força absències, han vist com s’esgotaven les opcions de puntuar en els primers 20 minuts amb els gols d’Alejandro Willem (13’), Manuel Cobacho (17’), i Jose Daniel Coronado (18’).

César Alejandro Ayestas (41’) ha descomptat al final del primer temps, si bé han estat incapaços de tornar a colpejar en tot el segon. A més, Cristian Ricardo Paredes ha estat expulsat amb vermella directa quan faltaven dos minuts per al final.

El diumenge vinent, els rierencs intentaran tornar al bon camí davant la JE Sant Jaume (15.45h).