18 de novembre del 2019
El Roda cau a Ulldecona i encadena quatre jornades sense guanyar (4-3)
Els rodencs ja pensen en el duel directe del pròxim dissabte contra el penúltim classificat, la Cultural Bonavista
L’Atlètic Roda de Barà ha caigut aquest diumenge en la seva visita a l’Ulldecona i encadena quatre jornades sense conèixer la victòria amb 1 punt de 12 possibles. Per tant, l’equip del Montsià ha trencat la llei de la compensació que els del Baix Gaià havien demostrant en les últimes setmanes, refent-se de les derrotes a casa amb bons resultats a domicili.

Miguel Ángel Contreras ha avançat als rodencs en el minut 7, però els locals han igualat tres minuts després per mitjà d’un penal transformat per Miguel Reverté. Més tard, en el 25’, Daniel Quesada culminaria la remuntada amb el 2 a 1 amb el qual s’ha arribat al descans.

Quan només s’havien disputat 10 minuts de la segona part, Reverté ha tornat a veure porteria, fent el 4 a 2. El Roda ha contestat en el 59’ amb la diana d’Àlex Hurtado, però tres minuts després ha vist com Francesc Xavier Corella ha tornat a doblar l’avantatge de l’Ulldecona. Mohamed Ali Friha ha fet el tercer dels visitants en el temps afegit, sense temps per aspirar a l’empat.

Javier Fañanàs, jugador del Roda de Barà, ha lamentat la manca d’encert de cara a la porteria contrària, sobretot perquè l’equip ha generat més ocasions que el rival. L’efectivitat dels locals ha marcat la diferència.

L’equip de Dani Sereno es manté 12è amb 11 punts, però les victòries del Montblanc i el Riudoms l’acosten al descens. La diferència amb la zona vermella de la taula és de quatre unitats, si bé els descensos compensats involucraran a tres o quatre equips més a finals de temporada.

Els rodencs tindran el pròxim dissabte (17.15 h) un duel importantíssim contra el penúltim classificat, la Cultural Bonavista. Un duel on intentaran trencar la mala ratxa de les últimes jornades amb la primera victòria a casa del curs 2019-20.