15 de novembre del 2021
El Reddis allarga la mala ratxa de l’Altafulla (0-5)
Els groc-i-negre han comès massa errors, i han generat poques ocasions davant un dels candidats a la promoció d’ascens
El CE Altafulla ha patit aquest dissabte una golejada davant el 2n classificat, el Reddis, per 0-5. Els reusencs han estat superiors durant tot el partit, i també han aprofitat alguns errors greus en la defensa groc-i-negre, que han propiciat aquest marcador.

El defensa de l’Altafulla, Aaron Doblado, ha assegurat que “és un resultat massa gran” pels mèrits que ha fet l’equip. Ara bé, ha reconegut que els errors com els que han comès, penalitzen davant els equips punters de la lliga.

L’Altafulla havia començat bé el partit, ben col·locat i dificultant la sortida de pilota del Reddis. A poc a poc, els visitants s’han trobat més còmodes, i han començat a crear perill cada vegada que podien robar la pilota i sortir al contraatac. Per contra, els altafullencs han tingut molts problemes per generar ocasions de gol.

El 0-1 d’Oriol Benito ha arribat en el 29’ en una jugada on la defensa ha deixat votar la pilota dins de l’àrea, i el capità dels visitants ho ha aprofitat per marcar a plaer. En els següents minuts, el portr Mohamed Lamkadem ha evitat el 0-2 amb dues intervencions de mèrit. En la tercera, però, el refús ha caigut en els peus d’Adrián Jiménez, que ha batut al porter, vençut a terra, en el 38’.

Al descans, Raúl Tudela ha substituït a jugadors importants com Àlex Cañas, Marc Vidal i Alberto ‘Nieto’ per donar entrada a Noureddine El Bouziani, Sergi Azagra i Marc Calvo, que reapareixia després de la lesió. Els canvis han tingut un efecte escàs, en part perquè el Reddis ha fet el 0-3 a l’inici del segon temps amb un remat de cap d’Alexis Chiribao a la sortida d’un córner.

Pocs minuts després, Mohamed Lamkadem ha comès un penal evitable després d’intentar regatejar i perdre la pilota dins de l'àrea. Erik González l’ha transformat amb un xut centrat, amb el qual ha fet el 0-4 en el 59’.

El cinquè i últim gol l’ha marcat Unai Borrero en el 77’, aprofitant el refús d’una pilota, que Lamkadem no ha pogut bloquejar. I tres minuts després, Sergio Gallo ha estat expulsat per doble amonestació. Per tant, es perdrà la visita del pròxim diumenge al camp de la Floresta (17h), on els groc-i-negre intentaran retrobar-se amb la victòria.