27 de setembre del 2021
El Nàstic remunta l’Alcoyano i assoleix una nova victòria al Nou Estadi (2-1)
Els gols de Robert Simón i Edgar Hernández han fet justícia en la segona part
El Nàstic de Tarragona s’ha retrobat amb la victòria en l’únic escenari possible, el Nou Estadi. Els grana han superat l’Alcoyano per 2-1 en el partit avançat de la jornada, disputat el passat divendres, i ho han fet remuntant per primera vegada un marcador en contra.

L’equip de Raúl Agné ha estat superior durant la primera part, generant ocasions i mantenint el perill lluny de la porteria de Manu García. No obstant això, l’Alcoyano s’ha avançat en el 43’ per mitjà de Mourad, i fins i tot ha pogut arribar al descans amb un 0-2. El porter local ho ha impedit amb una doble aturada.

En l’inici del segon temps, els tarragonins han sortit a la cerca de l’empat. El poblenc Pol Domingo ha estat el primer que ho ha intentat amb un remat, que ha marxat fregant el pal dret de José Juan. Edgar Hernández, en dues ocasions, i Joan Oriol, també han posat a prova al veterà porter de l’Alcoyano.

L’empat finalment ha arribat en el 74’. Nil González, que acabava d’entrar, ha posat una centrada des de la banda esquerra, que Edgar Hernández ha rematat al cos de José Juan. Robert Simón ha recollit el rebuig i ha fet l’1-1. 10 minuts després, el mateix Edgar ha culminat la remuntada aprofitant un altre refús del porter visitant a l’intent de Pedro Martín.

L’entrenador del Nàstic, Raúl Agné, ha destacat la dificultat de remuntar-li un partit a un equip com l’Alcoyano, i que els jugadors continuen creixent com a col·lectiu en tots els aspectes. És el discurs que diu després de cada partit, i mentre continuï fent-ho, serà senyal que l’equip es manté ferm en la competició.

El Nàstic se situa 3r, novament en places de play-off, amb 10 punts. El pròxim diumenge afronta la complicada visita a Andorra, davant un rival que només ha sumat 6 punts de 15 possibles, i voldrà donar un cop sobre la taula.