31 de gener del 2024
El Juvenil del CE Altafulla perd dos punts davant el Bellvei en els últims minuts (2-2)
El Cadet suma la primera derrota del curs davant els bellveiencs i cedeix el lideratge. L’Infantil de Primera gairebé iguala tres gols
El Juvenil del CE Altafulla ha perdut dos punts en la visita a l’Atlètic Bellvei en la J14 del Grup 14 de Segona Divisió. Els altafullencs guanyaven per 0-2 quan restaven cinc minuts per al final gràcies a Àlex Padilla i Àlex Rodríguez, i han vist com els locals, que juguen a les instal·lacions de Camp Joliu, els han empatat amb dos gols en el 86’ i el 90’.

El tècnic Luis Rosado ha reconegut que ha sigut un “final dolorós” per a un partit en el qual “hem sigut superiors” i han tingut opcions de tancar el partit amb un tercer gol.

L’equip de Luis Rosado i Manuel Sambonete baixa fins a la setena plaça amb 16 punts. El dissabte, a les 19.30h, rebrà el Nàstic ‘D’, que es troba en la part baixa de la classificació.

EL CADET JA CONEIX LA DERROTA

El Cadet ‘A’ ha perdut la seva línia d’imbatibilitat amb la derrota davant l’Atlètic Bellvei per 1-2. Els groc-i-negre havien igualat la diana inicial dels visitants gràcies a Biel Ferré a l’inici del segon temps. L’expulsió de Marc González, però, els ha condicionat, i han acabat encaixant el gol de la derrota a manca de tres minuts per al final.

Els de Mohamed Amhadar i Andrés Michel Tea han cedit així el lideratge al Sant Pau ‘B’, si bé la diferència és només d’un punt. El dissabte, a les 12h, visiten el penúltim, el Base Vilanova ‘D’, per tornar al bon camí. Mentre que el Cadet ‘B’ jugarà diumenge a casa, a les 14.20h, davant el Turó Mont-roig. Ho farà després d’empatar davant l’EF Sant Pere i Sant Pau amb un 1-1 gràcies a l’encert de Víctor Navarro. Ara són onzens amb 11 punts.

L’INFANTIL DE PRIMERA ES QUEDA A UN PAS DE REMUNTAR

L’Infantil ‘A’ de Primera Divisió ha estat a punt d’igualar un 3-0 al camp del Santes Creus ‘B’. Els gols d’Enric Crespo i Jan Alcántara a l’inici del segon temps li ha permès optar als punts, si bé ha estat incapaç d’anotar el tercer per salvar un empat. Continua, doncs, tretzè classificat amb 8 punts, abans de rebre dissabte al Torreforta, a les 13.30h.

Per la seva part, l’Infantil ‘B’ ha perdut contra la Joventut Bisbalenca per 0-4 en un partit que s’ha decidit a l’inici del segon temps amb el segon i el tercer gol dels del Baix Penedès. Dotzens amb 3 punts, dissabte, a les 11.30h, visiten l’EFB Calafell ‘B’.