15 d'abril del 2024
El Futsal Torredembarra es desfà en el segon temps i cau davant l’Esparraguera (10-4)
La bona actuació del primer temps queda sense efecte amb els set gols encaixats en els darrers 20 minuts
El Futsal Torredembarra ha perdut aquest dissabte a la pista del CFS Esparraguera en el partit corresponent a la J24 del Grup 2 de la Tercera Divisió Nacional. Els del Baix Gaià han quallat una bona primera part, però s’han desfet en la segona davant un rival que ha demostrat sobre el parquet la necessitat de guanyar de cara a la causa de la permanència.

Els torrencs s’han posat per davant amb el gol matiner de Younes Yarrouti (4’). Els locals, però, han remuntat amb tres gols entre el 9’ i el 14’, si bé Arnau Almela (15’) ha colpejat ràpidament per arribar al descans amb un únic gol de desavantatge. Sumar un resultat positiu era possible.

Malauradament, els del Baix Llobregat han fet un pas endavant per acabar amb les esperances dels blanc-i-blaus, amb un elevat grau d’encert, anotant set gols, tres d’ells de Ferran López. En els darrers minuts, Roger Farreny i Carlos Maiola han descomptat amb dos gols infructuosos.

La derrota confirma el descens del Torredembarra a Divisió d’Honor, ja que acaba la jornada amb 6 punts, a 20 de la permanència quan en resten 18 per disputar-se. El dissabte, a les 20h, rep a un altre dels equips que lluiten per mantenir la categoria, la SD Espanyol.