30 de gener del 2024
El Futsal Torredembarra cau davant la Barca Monistrol i torna a la realitat (3-1)
L’expulsió de Younes Yarrouti quan el resultat era d’empat a u ha restat opcions als torrencs. El Catllar remunta al Vila-rodona i és líder en solitari (3-4)
El Futsal Torredembarra ha perdut aquest diumenge davant la Barca Monistrol amb un resultat d’1-3 en el partit corresponent a la J14 del Grup 2 de la Tercera Divisió Nacional. Els torrencs han tornat així a la realitat després de l’empat de la jornada anterior davant el Balaguer.

L’equip de Jeroni Rañé s’ha posat per davant abans del descans gràcies a Arnau Almela (16’). Els visitants han empatat per mitjà de Francesc Rubio (27’), i un minut després, el torrenc Younes Yarrouti, que venia de marcar una tripleta, ha sigut expulsat, i això ha restat opcions als locals. Iker Torné (31’ i 39’) els ha ajusticiat amb dos gols.

La Torre continua última amb 2 punts, a 13 ja de la permanència, i aquest diumenge visita l’ENFAF Andorra (18h), que està en la zona mitjana de la classificació amb 20 unitats.

EL CATLLAR REMUNTA A VILA-RODONA

En el Grup 11 de Segona Catalana, el CFS El Catllar Atlètic s’ha estrenat aquest 2024 amb una victòria importantíssima a la pista del CFS Vila-rodona ‘B’ per 3-4. Els catllarencs han hagut de remuntar en un partit força igualat i en què Ayoub El Hajjioui ha estat l’heroi anotant els últims tres gols.

L’encert de l’atacant marroquí (26’, 29’ i 38’) ha sigut clau per remuntar el 3-1 que havien establert els locals en el minut 23. Prèviament, el catllarenc Joan Solé (12’) havia contestat als dos primers gols dels de l’Alt Camp. L’entrenador Alfredo Polo destaca la capacitat de reacció de l’equip, i deixar sense efecte algunes errades que els han posat les coses costa amunt.

La victòria fa que el Catllar sigui líder amb 24 punts, quatre més que el segon classificat, el Vila-seca. El diumenge, a les 18h, rep al tercer en discòrdia, el Platense Calafell-Cunit ‘B’ en un duel clau per l’ascens. Mentre que el CFS La Pobla de Montornès, que ha descansat aquest cap de setmana, rebrà al CFS Vila-rodona ‘B’ a partir de les 18.30h.