30 d'abril del 2024
El Futsal Torredembarra cau davant el Sant Joan Despí (4-9)
L’actuació destacada de Younes Yarrouti ha tornat a ser insuficient davant l’encert dels visitants en la segona part
El Futsal Torredembarra ha sumat una nova derrota al Grup 2 de la Tercera Divisió Nacional en el partit corresponent a la J26, que aquest dissabte l’ha dut a enfrontar-se al cinquè classificat, el Sant Joan Despí CFS. Els del Baix Gaià han cedit per 4-9 davant un rival més encertat de cara a barraca.

El partit ha començat malament pels interessos dels locals, encaixant dos gols en els primers cinc minuts. Tot i això, han reaccionat i han assolit l’empat amb una dobleta de Younes Yarrouti (11’ i 13’). Malauradament, les taules han durat dos minuts, i han arribat al descans perdent per 2-4.

En el segon temps, els visitants han fet un exercici de màxima efectivitat, situant-se amb un 2-9 quan faltaven 35 minuts. Yarrouti ha marcat dos gols per retallar distàncies, tot i que sense cap opció de remuntar, evidentment.

La Torre es manté última amb 6 punts, i el dissabte vinent visitarà a un equip implicat en la lluita per la permanència, el FS Sant Sadurní (18h). Un bon escenari per intentar puntuar, aprofitant la pressió que puguin tenir els locals.