07 de febrer del 2022
El filial del Catllar dona la sorpresa i assalta el camp del Banyeres (1-3)
El Creixell desaprofita la victòria dels catllarencs i cau golejat contra un rival directe, el Segur ‘B’ (1-5)
El CE El Catllar ‘B’ ha protagonitzat la gran sorpresa del cap de setmana després d’assaltar aquest dissabte el camp del líder, el CF Banyeres, per 1-3. Els catllarencs, que venien de perdre el dia anterior al camp del filial del Segur (6-2), han aprofitat l’excés de confiança dels locals per aconseguir una victòria, que demostra el canvi que ha fet l’equip en la segona volta.

Els del Baix Gaipa s’han posat pet davant amb un gol en pròpia porteria de Víctor Bayona a la sortida d’un córner en el 35’. Els locals han igualat quatre minuts més tard per mitjà de Noah Nuñez. En l’inici del segon temps, Paul Belmonte ha anotat l’1-2 a través d’un penal força clar, i poc després ha repetit amb el gol definitiu.

El tècnic del Catllar, Sergio Rodríguez, s’ha mostrat content perquè per fi han vist recompensada la millora en el joc i el nivell competitiu de les últimes jornades. Continuen 9ns, però amb tres punts d’avantatge respecte al cuer.

Per la seva part, la UE Creixell ha desaprofitat el triomf dels catllarencs, i ha caigut golejat davant un rival directe, la UE Segur ‘B’, per 1-5. L’expulsió d’Achraf Maadi en el 43’, dos minuts després de marcar l’1-2, ha minvat les opcions dels del Baix Gaià. Sobretot després d’arribar al descans amb el tercer gol dels visitants, que en el segon temps han encarrilat el partit.

Els creixellencs continuen 6ns amb 18 punts, i malgrat la derrota, es mantenen a 5 punts de la promoció d’ascens. És la lectura positiva que fa el tècnic, José Miguel Reyes, qui ha reconegut que han estat incapaços de contrarestar el joc del rival, màxim després de l’expulsió de Maadi i els dos gols que els han anul·lat.

D’altra banda, l’Atlètic Roda de Berà ‘B’ ha golejat el cuer, el CE Constantí ‘B’, amb un resultat de 7-1. Després del 2-0 en el primer temps amb els gols de Mohamed Ali Friha i Ian Aros, els rodencs han tret profit de la dèbil defensa dels visitants per mitjà de Carlos Parra, Emilio Javier Mendieta i Jauad Baghar. El Constantí ha descomptat en el 71’, però Baghdar i Marc Pàrraga han completat la golejada dels del Baix Gaià.

En la classificació, els rodencs assalten la 7a posició amb 16 punts, i ja se situen a dues unitats del Creixell. El pròxim dissabte reben el CE Alcover ‘B’ (16.30h), al qual tenen per sota, mentre que els creixellencs visiten el filial del Constantí (17h).