25 de març del 2024
El Creixell es deixa dos punts davant el Bellvei en el darrer minut (2-2)
La Riera cau davant l’equip revelació, el Vallmoll, i fa un pas enrere i gairebé definitiu en la lluita pel títol (3-2)
La UE Creixell ha sumat un punt davant l’Atlètic Bellvei en la J21 de la Lliga Femení 7 TGN, refent-se de la derrota en el derbi contra el CE Altafulla –ha ajornat finalment la visita al Tàrraco ‘C’- contra un rival de la zona mitjana de la classificació.

El 2-2 definitiu deixa un regust agredolç a les del Baix Gaià, ja que a l’inici de la segona part guanyaven per dos gols de diferència gràcies a una dobleta de Vanesa Serrano (10’ i 50’, de penal), precisament contra el seu exequip.

Les visitants, però, han reaccionat en els darrers 20 minuts i han empatat amb una dobleta de Sara Jiménez (63’ i 79’) amb un darrer gol en l’últim minut, que ha fet l’empat encara més cruel.

El tècnic local, Enric Carrera, realça l’actuació defensiva de les seves futbolistes en un partit “exigent i molt tàctic”. Reconeix que “l’empat ens ha sabut molt de greu, perquè creiem que mereixíem la victòria”, ha sentenciat.

Carrera destaca que el més positiu és que el resultat reflecteix la millora que han fet. No debades, recorda que en la primera volta van caure per 4-1 a Bellvei, i que ara han estat capaces d’empatar, quedant-se molt a prop de la victòria. Les creixellenques continuen catorzenes amb 14 punts.

LA RIERA CAU DAVANT EL VALLMOLL

Una de les sorpreses de la jornada ha sigut la derrota del CF La Riera al camp del CD Vallmoll per 3-2. És cert que les de l’Alt Camp són l’equip que travessa per un millor estat de forma, però també ho és que davant tenia al segon classificat i aspirant al títol.

Les rierenques han encaixat l’1-0 en el primer minut de joc amb el gol de Daiana, però han aconseguit remuntar per mitjà de Blanca Maria Roig (21’) i de Yolanda Arenas (41’). Malauradament, a manca de 10 minuts, han rebut l’empat de Laia Saura, i quatre minuts després han vist com les locals els remuntaven de la mà de Melania Garcia.

Les de Josevi Garcia acaben la jornada segones amb 54 punts, a cinc ja de la Floresta. Per tant, es compliquen les opcions al títol, ja que les tarragonines haurien d’ensopegar dues vegades mentre que elles haurien de guanyar-ho tot.