18 d'octubre del 2021
El CFS Torredembarra remunta al Priorat Nord i es retroba amb la victòria (2-3)
A Segona Divisió, el Catllar, la Pobla i el Roda perden en el debut a la lliga, com també el Catllar femení a Primera
El CFS Torredembarra ha aconseguit aquest diumenge la segona victòria de la temporada al vèncer el Priorat Nord per 2-3. Els torrencs han remuntat el gol inicial dels locals gràcies a les dianes de Cristian Velardiez, Nano Bueno i Daniel Fabregat entre el minut 11 i 19. Els visitants han descomptat en els darrers segons, sense posar en perill el triomf dels del Baix Gaià.

La Torre se situa 6à amb 6 punts, i un balanç de dues victòries i una derrota. El pròxim dissabte tornen al Pavelló Sant Jordi per rebre la PB Ligallos (17.30h).

A Segona Divisió, mal inici del CFS El Catllar Atlètic amb la derrota per 8-4 a la pista del Riudecols. Els catllarencs han desaprofitat el marcador d’1-3 que havien aconseguit al descans gràcies a la dobleta d’Àlex Serrano i un gol en pròpia porteria.

Els locals han capgirat la situació en l’inici del segon temps, si bé Víctor Escobar ha pogut fer el 3-4 en el 25’. El Riudecols ha respost ràpidament, i a partir d’aquí ha capgirat la situació per guanyar amb comoditat.

En el Grup 13, el FS Roda de Berà ha caigut golejat contra el Vila-rodona per 1-13. Nasr Eddine Hannou ha anotat l’únic gol dels rodencs. Per la seva part, el CFS La Pobla de Montornès ha cedit davant l’Inter la Selva per 5-1. Joaquin Fontecha ha donat esperances als del Baix Gaià amb l’1-2 abans del descans, però els locals han assegurat la victòria en la segona part.

El pròxim dissabte, el Catllar rep al FutsalPax (19.30h), mentre que la Pobla i el Roda se citen el diumenge a les 18h per disputar el primer derbi del Baix Gaià.

Qui també ha perdut ha estat el Catllar femení de Primera Divisió, que ho ha fet a la pista del CFS Reus per 3-1. Les catllarenques s’han avançat gràcies a Ester Gamarra en el 15’, però han claudicat en el segon temps. El pròxim diumenge reben al Laguna (12h).