04 d'octubre del 2021
El CFS Torredembarra debuta amb victòria a la pista del FS Flix (1-2)
Un gol d’Ismael Castillo en l’últim minut brinda els 3 punts al conjunt de Jeroni Rañé
El CFS Torredembarra ha començat amb bon peu la nova aventura a Primera Divisió amb un triomf ajustat a la pista del FS Flix per 1-2. Els torrencs han hagut d’esperar a l’últim minut de joc per assegurar el triomf amb el gol d’Ismael Castillo.

Els torrencs, dirigits des de la banqueta per Jeroni Rañé, s’havien avançat prèviament en el minut 4 gràcies a l’exjugador del Roda de Berà, Nano Bueno. Els locals han assolit l’empat quan faltaven sis minuts per esgotar el temps de joc, però això no ha minvat els ànims dels del Baix Gaià, que finalment ha aconseguit el triomf.

El tècnic de la Torre també ha dit que la victòria els serveix per reforçar el treball que han fet fins ara, i per donar confiança a un projecte que encara s’ha de foguejar amb l’inici de la competició. El marge de millorar, diu, és ampli.

El pròxim dissabte, la Torre hauria de debutar com a local davant el CFS Roquetes (18.30h), però segons ha explicat Jeroni Rañé, intentaran ajornar el partit per manca de futbolistes.