15 de febrer del 2022
El CEVOL Torredembarra porta al límit al CV Sant Pere i Sant Pau (2-3)
Els torrencs forcen el 5è set, i es queden a les portes de guanyar el derbi del Camp de Tarragona
El CEVOL Torredembarra ha perdut aquest diumenge el segon cara a cara amb el CV Sant Pere i Sant Pau en la gran cita del voleibol del Camp de Tarragona. Els torrencs han competit a l’altura del rival, i han aconseguit arribar al 5è set, on finalment han cedit per 9-15.

Els del Baix Gaià s’havien avançat amb un 25-21 de partida. Els tarragonins, als quals només els valia la victòria, han reaccionat i s’han endut el segon i el tercer set per 20-25 i 24-24, respectivament. Llavors, els locals han tornat a demostrar el potencial que tenen, i han igualat el partit amb un 25-18. I en el moment decisiu, el major encert dels visitants ha decantat la balança a favor seu.

Tot i la derrota, i tenint en compte que hi havia jugadors que seguien sense estar al 100%, des de la banqueta asseguren que “ens podem donar per satisfets per l’esperit de lluita i concentració”, que han demostrat.

Després d’enfrontar-se als quatre primers classificats, i d’obtenir el primer punt contra ells, la Torre enfoca ja la segona part de la segona volta. L’objectiu és repetir el mateix que van fer a la primera, i acabar el curs amb una bona dinàmica de resultats, que li permeti lluitar per la 5a plaça. A banda d’això, Bescós ha explicat que també donarà minuts als jugadors menys habituals mentre pensa en el present, però també en el futur.

Els torrencs visitaran el pròxim dissabte la pista del penúltim classificat, el Vòlei Muro (16h), que persegueix els punts que li fan falta per assegurar la permanència.