24 de gener del 2022
El CE Altafulla femení perd a Constantí i s’allunya de la 5a plaça (4-2)
Dos grans gols d’Alicia Puerta en el tram final condemnen a les abelles a la derrota en un partit competit i igualat
El CE Altafulla femení ha perdut aquest diumenge al camp del CE Constantí per 4-2, i s’allunyen de la 5a de la Lliga Femení 7 TGN. Tot i posar-se per davant, i igualar un 2-1 en el segon temps, les abelles han cedit davant el major encert de les locals.

Com dèiem, les coses han començat bé per a l’Altafulla. Champi ha estrenat el marcador en el minut 9 amb un remat des de dins de l’àrea. Les locals, però, només han tardat tres minuts a contestar gràcies a una gran acció individual de Zulema Romero. Superada la mitja hora de joc, Thalia Ruiz ha capgirat el resultat amb el 2-1.

En el segon temps, les abelles han fet un pas endavant, i han creat més perill. La portera local ha refusat un remat d’Aida Guerra abans que l’àrbitre xiulés un penal a favor, que Laia Gutiérrez ha transformat en el 2-2. A la porteria, la seva germana Elsa ha fet dues aturades, que han mantingut l’empat.

En un nou contraatac, Sara Blasco ha tingut l’oportunitat de fer el 2-3. El seu remat, amb la portera vençuda, s’ha estavellat contra una defensa. Poc després, la constantinenca Alicia Puerta ha sentenciat el partit amb dos gols. El primer amb un remat llunyà, i el segon al culminar una jugada individual des del centre del camp, que ha definit amb un xut ajustat des de dins de l’àrea.

L’entrenador de l’Altafulla, Marc Pérez, s’ha mostrat content del treball i l’esforç de l’equip. No obstant això, ha reconegut que els ha mancat confiança quan tenien la pilota, sobretot en la primera part.

L’Altafulla veu com s’acaba la ratxa de victòries, que ascendia a quatre, tot i que manté la 7a plaça amb 24 punts. El pròxim diumenge rep al Racing Bonavista a partir de les 17.30h.

I en el mateix grup, la UE Creixell ha cedit davant el Cambrils Unió. Les del Baix Gaià han completat una bona primera part contra un dels candidats al títol, i després d’encaixar dos gols, Sulma Cano ha fet el 2-1 amb el qual s’ha arribat al descans.

En la segona part, les visitants han augmentat el ritme del joc, i finalment han golejat amb un resultat d’1-9. Les creixellenques continuen 16es amb 6 punts, i el pròxim dissabte tenen una bona oportunitat per retrobar-se amb el triomf amb la visita de l’Escola Cambrils.¡