19 de febrer del 2024
El CB Altafulla – BBG suma dos triomfs aquest cap de setmana per alçar-se a la segona plaça
Els altafullencs s’imposen en el duel directe davant l’AB Cunit (68-77) i compleixen contra el CB Àguiles Sub25 (43-86)
Doble victòria del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) aquest cap de setmana per situar-se a un punt del lideratge al Grup 3 de la Segona Territorial masculina, encara amb un partit pendent. El de dissabte a la pista de l’AB Cunit era el compromís més important, ja que s’enfrontava al tercer classificat, i l’ha superat amb un marcador de 68-77.

L’equip de Dani Ponce ha encarrilat el duel en els primers 20 minuts amb un 13-21 en el primer quart, i un 12-23 en el segon. Els locals, com era d’esperar, han millorat després del descans, i s’han imposat tant en el tercer com en el darrer període amb un 18-17 i un 25-16, insuficients per remuntar la renda dels altafullencs.

I aquest diumenge, els groc-i-negre han visitat el cuer, el CB Àguiles Sub25, i han complert com s’esperava, amb un clar 43-86. Igual que a Cunit, han resolt el partit en la primera part amb un 9-19 en el primer quart i un 13-28 en el segon. Tot i la reacció dels de Santa Coloma de Queralt, s’han tornat a imposar en el tercer quart amb un 18-25, i ja en el darrer han establert un 3-14.

El jugador de l’Altafulla, David Martí, ha dit que ha sigut “un cap de setmana rodó”, i ha exposat les dificultats que s’han trobat a Cunit, i també el guió del partit disputat l’endemà a la vila de la Conca de Barberà.

Com dèiem, l’Altafulla s’alça a la segona plaça amb 25 punts, a un del Torredembarra BC. En la següent jornada descansa, però divendres visita al CB Bellvei ‘B’ (20h) per recuperar el partit pendent de la J15.