14 de febrer del 2022
El CB Altafulla – BBG s'esfondra en l’últim quart i cau a la pista del Bàsquet Teresianes (90-69)
Les forces minven en l’equip de David Ruiz després de competir a un gran nivell en els períodes anteriors i davant un rival de la zona alta
El CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià ha cedit aquest dissabte a la pista del Bàsquet Teresianes en un partit més igualat del que indica el marcador final de 90-69. Els altafullencs han seguit la línia del darrer partit, i han tornat a ser un equip competitiu. Malauradament, les forces han minvat en l’últim quart, i els locals ho han aprofitat per fer un parcial de 30-11 i assolir la victòria.

La diferència de 21 és massa exagerada pels mèrits que ha fet l’equip de David Ruiz contra un rival, que amb el triomf és l’actual quart classificat. De fet, ha arribat als últims 10 minuts amb un empat a 58 després de vèncer el primer per 16-22, i cedir els dos següents per 27-20 i 17-16. Carlos Gallego i el junior, Xavier Fernández, han estat els màxims anotadors de l’equip amb 14 punts.

L’entrenador de l’Altafulla ha explicat quins han estat els factors, que han acusat els jugadors en l’últim període.

El pròxm diumenge, l’Altafulla tindrà un nou repte davant el 3r classificat, el CB-Vilaseca, que visitarà el Pavelló Municipal a partir de les 11h. Més enllà del resultat, els altafullencs intentaran mantenir la bona línia de joc i regularitat dels dos últims partits.