04 de març del 2024
El CB Altafulla - BBG perd els dos duels directes en el final de la primera fase
L’equip de David Ruiz cau contra el líder, el CB Salou (13-52), i davant el quart classificat, el CB Montblanc (34-28)
El CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha tancat la primera fase del grup únic de la Segona Territorial femenina amb dues derrotes en els dos darrers partits que li restaven contra dos rivals en la zona alta de la classificació. No obstant això, ja tenien assegurada la segona posició, que li atorga l’accés a la fase d’ascens a Primera.

El divendres, les altafullenques rebien el líder imbatut, el CB Salou. Tot i que tenien la voluntat de competir i intentar batre a les de la capital de la Costa Daurada, van caure amb estrèpit amb un marcador de 13-52; un marcador que tampoc reflecteix les diferències que hi ha realment entre tots dos conjunts, com reconeix el tècnic David Ruiz.

Després d’aquesta derrota, l’Altafulla ha visitat aquest diumenge al quart classificat, el CB Montblanc, en el marc de l’última jornada. El partit, amb una puntuació baixa, ha sigut més igualat que el de divendres, si bé també ha acabat amb una derrota per a les groc-i-negre. En aquesta ocasió, amb un resultat de 34-28, però amb un balanç més positiu per Ruiz.

Amb les dues derrotes, l’Altafulla clou la segona fase com a segon amb un rècord de tretze victòries i cinc derrotes, fent “un balanç positiu”, destaca l’entrenador altafullenc. Aquesta setmana ja prepararà la fase d’ascens, en què intentarà competir per pujar de categoria.