22 de febrer del 2024
El CB Alcover frena la ratxa d’imbatibilitat del CB Altafulla – BBG (43-50)
Les altafullenques han acusat les baixes i s’han trobat davant un rival molt físic, que ha recuperat efectius respecte a la primera volta
El CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha vist frenada la bona ratxa de resultats que havia traçat des de finals del 2023 amb la derrota d’aquest dimecres davant el CB Alcover per 43-50 en el duel avançat de la J17 de la Segona Territorial, que s’havia de disputar durant el cap de setmana.

Les altafullenques s’enfrontaven al quart classificat en un duel directe entre dos equips punters. Des del principi han vist com el conjunt de l’Alt Camp els proposaria un partit complicat amb el 9-13 de partida. En el segon quart han reaccionat tímidament, imposant-se per 15-13, i escurçant la diferència a dos punts.

Després del descans, l’Alcover ha tornat a ser més efectiu amb un 12-16, que ha ampliat el seu avantatge. I en els darrers 10 minuts en què s’esperava una reacció de les groc-i-negre, el parcial ha sigut d’un pobre 7-8, que ha deixat les coses pràcticament com estaven.

L’entrenador de l’Altafulla, David Ruiz, ha explicat que afrontaven el partit, conscients que “seria més difícil que el de la primera volta perquè elles han recuperat efectius”. Igualment, ha assenyalat que les absències que tenia s’han notat en la rotació durant els 40 minuts.

L’Altafulla continua segon amb 29 punts, a un d’un CB Salou, que pot augmentar la diferència a tres unitats si guanyat aquest cap de setmana. Precisament, el següent compromís de les altafullenques serà davant el conjunt salouenc, el divendres 1 de març, a les 19.30h al Pavelló d’Altafulla.