11 de gener del 2022
El Catllar obté una victòria de prestigi davant el Martorell (2-1)
El Roda de Berà i la Riera salven un punt davant el Riudoms i l’Athletic Segur, respectivament
El CE El Catllar ha iniciat el 2022 amb una victòria molt important davant el CF Martorell per 2-1. Important per diferents motius: enllaça amb el darrer triomf contra l’Atlètic Lleida (3-2), reforça al vestidor després d’haver ajornat els dos compromisos anteriors, i s’ha assolit davant el 5è classificat.

El gol de Sergio Rodríguez en el 81’ ha deixat els 3 punts al Baix Gaià després que el visitant Jesús Peñarrubia igualés en el 52’ el gol inicial de Rafael Ribeiro en el 41’. Així, els d’Àlex González se situen 10ns amb 13 punts, i amb dos partits menys respecte a molts dels equips que té per davant.

A Segona Catalana, a banda de la victòria de l’Altafulla davant la Cultural Bonavista (4-2), l’Atlètic Roda de Berà ha sumat un empat davant el Riudoms. Mohamed Ali Friha ha permès els de Kiki Torres salvar un punt després que Adrián Morales hagi avançat els visitants. El resultat fa que els rodencs hagin perdut la 2a plaça, i ara siguin 3rs amb 29 punts.

A Tercera Catalana, la Riera ha empatat davant l’Athletic Segur gràcies a un gol d’Albert Sendrós en el temps afegit. D’aquesta manera, allarga la ratxa d’imbatibilitat fins als set partits, i es manté 12è amb 12 punts, cinc més que el descens. El Torredembarra ha descansat, i segueix 3r amb 28 unitats.

I a Quarta Catalana, el filial del Roda de Berà ha assolit una victòria de prestigi davant el FC Tàrraco, un candidat a la promoció d’ascens. Els rodencs s’han avançat dues vegades per mitjà de Ian Aros i Brahim Charkaoui, i han vist com els visitants han empatat en ambdues ocasions. Malgrat això, i a l’expulsió de Carlos Parra, han tornat a posar-se per davant amb el gol decisiu de Marc Pàrraga.

El Roda continua 8è, però arriba als 10 punts. El Creixell ha descansat i es manté 6è amb 14 punts, a cinc de la promoció i amb un partit menys, mentre que el Catllar ‘B’ ha ajornat la visita al Segur ‘B’.