11 de març del 2024
El Catllar goleja al Parc i surt del descens (0-4)
Guillem Martínez brilla amb una tripleta davant un rival, que ha jugat pràcticament tota la segona part amb inferioritat numèrica
El CE El Catllar ja està fora del descens al Grup 3 de Primera Catalana. Els del Baix Gaià han golejat a la UD Parc aquest diumenge en un duel directe de la zona baixa amb un resultat de 0-4. L’expulsió del local Baruc Zeiss (53’) en l’inici del segon temps, amb vermella directa, ha posat en safata la victòria als visitants.

Els catllarencs s’havien avançat en el marcador amb el gol de l’altafullenc Javier Fañanás (42’) abans del descans. A la represa, s’ha produït l’expulsió dels locals, i només quatre minuts després, Guillem Martínez ha fet el 0-2 amb el seu primer gol del matí. L’exjugador del Nàstic ha tancat la victòria, i la seva actuació individual, amb dos gols més en el 82’ i el 87’.

L’entrenador Àlex González ha reconegut que el triomf d’aquest cap de setmana els suposa “una alliberació” després de moltes jornades dins de les places de descens. Dit això, assegura que ara arriba el moment clau de la temporada en què hauran de barallar-se amb la resta de rivals implicats en la salvació.

Com a anècdota, destaca González, l’expedició ha hagut d’agafar el metro fins a arribar al camp del Parc, ja que els carrers estaven tallats per la celebració de la Marató de Barcelona.

El Catllar, de moment, abandona el descens i fa un salt important, situant-se en l’onzena posició amb 25 punts, un per sobre de la zona vermella. El diumenge vinent, a les 12h, duel de màxima exigència contra el tercer classificat, la UE Sant Ildefons.