08 d'abril del 2024
El Catllar es queda curt davant l’Ascó i suma un empat estèril (0-0)
Els del Baix Gaià desaprofiten el fet de jugar amb superioritat numèrica durant tota la segona part i continuen en descens
El CE El Catllar ha sumat un empat sense gols aquest diumenge en un nou derbi de la demarcació de Tarragona davant el FC Ascó en la J24 del Grup 3 de Primera Catalana. El punt resulta estèril si tenim en compte la voluntat i necessitat dels del Baix Gaià per guanyar tots els partits que resten a casa en aquest tram final de la lliga.

Els catllarencs, a més, han deixat escapar una bona oportunitat per assolir una victòria, que els hauria permès sortir del descens. No debades, han jugat tota la segona part amb un jugador més per l’expulsió del visitant Andrés González (43’) en els darrers minuts del primer acte.

El Catllar continua tretzè, en places de descens, amb 27 punts, en part per la victòria del Parc davant el Sitges (5-1). El dissabte vinent, a les 19h, visita al CF Canonja en un altre derbi, en aquest cas del Camp de Tarragona, que resulta clau en la lluita per la salvació, i és que els canongins són desens, però amb només dos punts d’avantatge. És una ‘final’.