15 d'abril del 2024
El Catllar cau a la Canonja i fa un pas enrere en la lluita per la permanència (2-1)
El gol del local Marc Benito en l’equador del segon temps deixa als del Baix Gaià a tres punts de la salvació
El CE El Catllar ha perdut una ‘final’ per la permanència al Grup 3 de Primera Catalana amb la derrota d’aquest dissabte en un nou derbi del Camp de Tarragona davant el CF Canonja. Els del Baix Gaià han cedit per 2-1, i continuen en places de descens.

Els locals s’han avançat amb un gol matiner d’Adrià Suárez (10’), si bé els catllarencs han respost relativament ràpid per mitjà d’Iker Cid (23’). Després d’arribar al descans amb l’empat a u, el partit s’havia de decidir en el segon acte, i malauradament ho ha fet del costat dels canongins amb el gol de Marc Benito (69’).

En els últims 20 minuts, el Catllar ha sigut incapaç de veure porteria per, com a mínim, sumar un empat, i es manté en places de descens a Segona Catalana com a catorzè classificat amb 27 punts. A més, la distància amb la salvació ha augmentat, residualment cal dir, a tres unitats, per la victòria del Prat ‘B’.

L’entrenador del Catllar, Àlex González, reconeix que “l’equip no ha estat bé, no a l’altura d’un partit com aquest”. La seva situació classificatòria ha fet que el segon gol de la Canonja l'hagi dut a la precipitació, i conseqüentment, al desencert per empatar.

El diumenge vinent, a les 18h, els catllarencs reben la FE Atlètic Vilafranca en un altre partit clau de cara a les aspiracions per mantenir la categoria. Pels visitants, a més, suposarà una oportunitat d’or per encarrilar la salvació, la qual cosa eleva encara més la dificultat del partit.