22 de febrer del 2022
El Catllar Atlètic femení suma un punt valuós a la pista del Laguna (2-2)
El conjunt masculí cau davant el Futsalpax ‘B’ després d’igualar quatre gols de diferència (8-4)
El CFS El Catllar Atlètic femení ha sumat el segon empat consecutiu, el tercer en els últims quatre partits, en el Grup 3 de la Primera Divisió Catalana. Les catllarenques han igualat a dos gols en la visita a la pista del CFS Laguna en el partit corresponent a la J13.

Les de César Silva i Eduard Cascales han igualat dos marcadors en contra. Primer amb el gol de Laura Alessandria per fer l’1-1 en el 23’, i després amb el de Laura Antunez per fer el 2-2 en el 29’. En els 11 minuts restants, cap dels dos equips ha pogut anotar el gol de la victòria.

La millora de l’equip del Baix Gaià és evident, competint bé davant els rivals de l’equador i la zona mitjana-alta de la classificació. Ara, els manca el darrer pas per sumar de tres en tres i sortir de la zona baixa. De moment, la permanència està encarrilada amb els 9 punts de renda sobre el cuer, el Futsal Valls.

El futbol sala s’atura aquest cap de setmana pel carnaval, i torna el següent. Les catllarenques rebran el dissabte 5 de març al 2n classificat, el Maristes de Lleida, amb l’objectiu de mostrar la millora i competir millor del que ho van fer en la primera volta (7-1).

Quant a l’equip masculí, l’únic dels representants de la subcomarca que ha competit, ha trencat la bona dinàmica de les dues últimes jornades amb la derrota a la pista del Futsalpax ‘B’ (8-4).

L’equip de Lluís Jové ha estat capaç d’igualar un 4-0 amb els gols de Daniel Núñez i Àlex Castro, i la dobleta de Víctor Escobar. L’esforç, però, ha quedat en res després d’encaixar quatre gols més en els últims cinc minuts.

Els verds continuen avant-penúltims amb 13 punts. El dissabte 5 de març rebran al CFS Vandellòs, al qual tenen a quatre unitats.