31 de gener del 2024
El Cadet femení del CE Altafulla compleix davant el Vallmoll abans del partit clau pel lideratge (8-2)
L’equip de Nerea Recasens i Chus Martín visiten aquest dissabte al Montblanc amb l’oportunitat d’empatar-lo a punts i d’assaltar la primera plaça
El Cadet femení de Futbol 7 del CE Altafulla ha golejat el CD Vallmoll en la J13 del Grup 10 de la categoria amb un resultat de 8-2. Les abelletes han tombat la resistència que les visitants han mostrat en el primer quart d’hora de joc, i han acabat aconseguit un resultat d’impacte, que els permet arribar en condicions al duel clau pel lideratge i el títol a Montblanc.

Quant al partit, les groc-i-negre han arribat als primers 10 minuts amb un 2-0 gràcies als gols de Clàudia Pino i Idaira Guerra. Les de l’Alt Camp, però, han reaccionat amb una dobleta de Júlia Meléndez en només dos minuts.

Les germanes Martí, Cora i Gala, han desfet la igualada cap a la mitja hora de joc. Ja amb aquesta diferència, Ana Guerra, Lucia Márquez i Pino, amb una dobleta, han completat el marcador. Així, les groc-i-negre es mantenen segones amb 32 punts, a tres d’un Montblanc al qual visiten aquest dissabte, a les 12.30h, amb l’objectiu de guanyar i assaltar la primera posició.

L’INFANTIL REPRÈN LA LLIGA

Per la seva part, l’Infantil femení juga aquest diumenge, a les 10.15h, al Joan Pijuan davant la UE Espluga de Francolí. Després de descansar en l’anterior jornada, ara afronta el duel entre el penúltim i l’últim classificat, respectivament. La diferència és de set punts, i per tant, les mini abelletes tenen l’etiqueta de favorites.

És un partit propici per tallar la ratxa de sis partits sense guanyar, i intentar escalar un esgraó, i apropar-se als següents classificats. Es tracta de la segona jornada de la segona volta, i compte, perquè en l’anada el resultat va ser de 3-4 per a les de Montse Vendrell.