20 de març del 2024
El Cadet ‘B’ del CE Altafulla es retroba amb el triomf a costa de la Floresta ‘C’ (4-3)
El Cadet ‘A’ fa un pas més cap al títol al vèncer el Vendrell ‘B’, i l’Infantil de Primera deixa escapar un 0-2 contra el Sant Pere i Sant Pau
Quatre jornades després, el Cadet ‘B’ de CE Altafulla s’ha retrobat amb la victòria al vèncer el CD La Floresta ‘C’ per 4-3 en un duel directe en la zona mitjana de la classificació del Grup 16 de Segona Divisió. Ho ha fet remuntant un 0-2 amb els gols de Víctor Navarro, Pol Luque, Izan Nel i Zayd El Mouden.

Els altafullencs són desens amb 18 punts, set menys que el seu rival. El diumenge, a les 13.30h, visiten el líder, el CDC Torreforta ‘B’. Mentre que el Cadet ‘A’ visita dissabte, a les 12.30h, a l’AE Ramon Sicart.

L’equip de Mohamed Amhadar jugarà davant el penúltim classificat després d’haver golejat el CE Vendrell ‘B’ per 11-0 les dobletes de Samir El Bouziani, Marc González, Iker Roman i Marcel Aznar, i els gols de Marcel Asencio, Vicente Sánchez i Arnau Mateu.

Els groc-i-negre continuen líders amb 52 punts, cinc més que el segon classificat i amb un partit menys. Un pas més, doncs, cap al títol i l’ascens.

EL JUVENIL CAU PLANTANT CARA AL SEGON

El Juvenil s’ha quedat molt a prop de puntuar al camp del segon classificat del Grup 14 de Segona, el CE Vendrell ‘B’, al caure amb un resultat de 3-2. Aran Garcia, que ja ha debutat amb el primer equip ha anotat dos gols per igualar el 2-0 que havien establert els locals. Malauradament, els groc-i-negre han encaixat un altre gol en els darrers minuts, que ha sigut decisiu.

Els de Luis Rosado i Manuel Sambonete són setens amb 21 punts, i diumenge, a les 17h, reben el quart classificat, l’EFB Calafell ‘C’.

L’INFANTIL DE PRIMERA DEIXA ESCAPAR EL TRIOMF

L’Infantil ‘A’ de Primera Divisió ha deixat escapar l’oportunitat de retrobar-se amb la victòria davant l’EF Sant Pere i Sant Pau. Els altafullencs s’han situat amb un 0-2 gràcies a la dobleta de Jon Garcia, però els locals han remuntat fins al 3-2.

Els de Dani García continuen tretzens amb 9 punts, i aquest dissabte, a les 11.45h, reben la Floresta ‘B’. Mentre que l’Infantil ‘B’ visita a les 12h al segon, l’Atlètic Bellvei, després d’haver descansat aquest cap de setmana.