24 de gener del 2022
Dos gols matiners condemnen el CE Altafulla al camp del Vila-seca (3-1)
Els altafullencs encadenen dues derrotes seguides abans del derbi a casa davant el Roda de Berà
El CE Altafulla ha perdut aquest diumenge al camp del CF Vila-seca per 3-1 en el duel directe de la zona baixa al subgrup 8A de Segona Catalana. Els locals han encarrilat el partit abans de complir-se el primer quart d’hora de joc amb un penal transformat per Alexander Guirao i el gol de Richard Maximiliano Álvarez.

El 2-0 ha sigut una llosa massa gran per a l’Altafulla, que també arribava a la cita minvat per les baixes. Tot i això, ha reaccionat abans d’arribar a l’hora de joc amb un gol de Marc Calvo. Malauradament, els locals només han trigat cinc minuts a esvair els dubtes i les opcions de remuntada amb el segon gol de la tarda d’Álvarez.

La derrota, la segona consecutiva, fa que els altafullencs acabin la jornada en l’avant-penúltima posició, superats pel seu rival, que és 9è. Ara, ja pensen en el derbi del pròxim dissabte contra l’Atlètic Roda de Berà, que es jugarà a les 17h a l’Estadi Municipal Joan Pijuan.