27 de setembre del 2021
Debut estèril del Creixell davant el Vilabella (1-1)
El filial del Catllar cau golejat a Alcover davant l’actuació d’un Adrián Casares que anota una tripleta
L’inici de lliga al Grup 24 de Quarta Catalana ha estat lluny de ser el desitjat per als representants del Baix Gaià. El Creixell, que tancava la jornada rebent al Vilabella, només ha pogut empatar en un partit marcat per les 11 targetes grogues que li ha mostrat el col·legiat, i la manca d’encert de cara a porteria.

Els únics gols del partit s’han vist en el primer temps. El Vilabella s’ha avançat amb el gol de Marc Talavera en el minut 17. Els creixellencs han restaurat l’empat per mitjà d’un penal transformat per Achraf Maadi en el 30. Cap novetat més en el marcador en els següents 60 minuts.

El tècnic, José Miguel Reyes, ha destacat la fortalesa defensiva d’un rival reforçat respecte al curs anterior. A més, ha lamentat tant la manca d’encert de cara a porteria, amb quatre pilotes al pal, i l’actuació de l’àrbitre.

Per la seva part, el filial del Catllar ha rebut una golejada (5-0) en la visita a un altre filial, el de l’Alcover. Els del Baix Gaià han claudicat davant l’actuació d’Adrián Casares, que ha anotat els primers tres gols del conjunt de l’Alt Camp. José Martínez i Unai Madruga han completat el marcador.

L’entrenador del Catllar ‘B’, Sergio Rodríguez, ha destacat algunes baixes que tenien per afrontar el partit, i que encara hi ha molts aspectes del joc a treballar de cara als següents compromisos. Igualment, ha reconegut que els jugadors “juguen amb una pressió que no tenen en els entrenaments”.

Amb els resultats d’aquest diumenge, el Creixell comença 4t amb 1 punt, i el Catllar ‘B’ últim sense cap. En la següent jornada, els creixellencs descansen, mentre que els catllarencs reben el dissabte al Segur ‘B’ (16.30h). L’Atlètic Roda de Berà ‘B’, que ha descansat aquest cap de setmana, debutarà diumenge al camp del Tàrraco (18h).