04 d'octubre del 2021
Bona estrena tot i la derrota del filial del Roda al camp del Tàrraco (1-0)
El Catllar ‘B’ millora la seva imatge, però acaba cedint davant el filial del Segur per 0-2
L’Atlètic Roda de Berà ‘B’ s’ha estrenat aquest diumenge a Quarta Catalana amb una derrota per la mínima al camp del FC Tàrraco. Els locals han fet valdre l’experiència del planter i el coneixement de la categoria davant la joventut dels rodencs, i s’han imposat amb el solitari gol de Amine Hasseb en l’inici de la segona part.

L’entrenador, Mario Macías, ha reconegut que l’equip ha sortit nerviós i ha comès alguns errors, que afortunadament no els ha costat cap gol. En el segon temps, la manca d’encert ha estat clau.

Per la seva part, el Catllar ‘B’ ha sumat la segona derrota seguida. En aquesta ocasió ha caigut contra el Segur ‘B’, tot i que oferint una millor imatge respecte a la del passat cap de setmana a Alcover. Els calafellencs han decidit el partit en el segon temps amb els gols d’Iñaki Cordobés (58’) i Miguel Ríos (71’).

El tècnic, Sergio Rodríguez, ha reconegut que els canvis que ha introduït en el segon temps no han beneficiat a l’equip.

Els filials del Roda i el Catllar són 8è i 9è, respectivament, amb 0 punts, mentre que el Creixell, que ha descansat, és 6è amb 1 punt. En la següent jornada, el conjunt creixellenc rep el Tàrraco i el Roda al Tarragona FC, mentre que el Catllar visita al Constantí.