25 de gener del 2022
Blanca Luna Polo salva un punt per al Catllar femení a la pista del Castellvell del Camp
L’empat manté a les del Baix Gaià a 5 punts de la 6a plaça
El CFS El Catllar Atlètic femení ha salvat un punt a última hora en la visita d’aquest diumenge a la pista del CF Castellvell del Camp. Els dos equips s’enfrontaven en un duel directe en l’equador de la classificació, que s’ha resolt amb un empat a dos gols.

Les catllarenques s’han avançat amb un gol d’Ester Gamarra en el minut 7, i després han vist com les locals han capgirat el marcador. Després d’un partit de màxima igualtat, el 2-1 ha arribat en el 37’. Amb només 3 minuts per a reaccionar i evitar la derrota, Blanca Luna Polo n’ha tingut prou amb 1 per fer el 2-2.

L’equip de César Silva i Eduard Cascales ha perdut l’oportunitat d’apropar-se a la 6a plaça, que defensa el Castellvell del Camp, i la diferència es manté en 5 unitats. El dissabte 5 de febrer tornarà a mesurar forces contra un rival proper en la classificació, el CFS Linyola.